HRT

RÓLUNK

A HRT Spedition Kft. egy dinamikusan növekvő szállítmányozási vállalat, amely 2010 óta tevékenykedik a belföldi és nemzetközi piacokon. Ügyfélközpontú megközelítésének köszönhetően cégünk rövid időn belül a szállítmányozási iparág meghatározó szereplőjévé vált.

A HRT Spedition Kft. széleskörű szolgáltatásokat nyújt, kielégítve ügyfeleink különféle szállítási igényeit. Egyedülállóan képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapatot alkalmazunk, akik elkötelezettek az ügyfelek magas szintű kiszolgálása iránt. Minden egyes szállítmányt a legnagyobb gondossággal kezeljük, és ügyfeleink számára valós idejű követési és információs rendszereket biztosítunk, hogy folyamatosan nyomon követhessék szállítmányaik útját. Ügyfélorientált megközelítésünk és szolgáltatásaink révén cégcsoportunk megbízható partnernek bizonyult számos vállalat és iparág számára.
Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk ügyfeleink sikerében, és hosszú távú üzleti kapcsolatokat építünk ki velük.

HRT
HRT

HITVALLÁSUNK

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legmagasabb színvonalú szállítmányozási szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek. Hiszünk abban, hogy a megbízhatóság, a rugalmasság és az ügyfélorientált megközelítés az alapja a tartós üzleti kapcsolatoknak.

Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra. Minden erőforrásunkat arra fordítjuk, hogy ügyfeleink áruit biztonságosan és hatékonyan szállítsuk célba, mindig tiszteletben tartva a határidőket és a minőségi követelményeket. Az ügyféligények teljes körű megértése és az azokra való gyors és hatékony reagálás az alapja a sikerünknek. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy meghaladjuk az elvárásokat és hosszú távú, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat építsünk ki ügyfeleinkkel.

Hitvallásunk az innovációra és a folyamatos fejlődésre épül. Az iparág legújabb technológiáit és legjobb gyakorlatait alkalmazzuk annak érdekében, hogy mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek. Minden egyes kihívást lehetőségként kezelünk, hogy fejlesszük magunkat és még hatékonyabban szolgálhassuk ki ügyfeleinket. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy fenntartható és környezettudatos megoldásokat valósítsunk meg. Felelősséggel tartozunk az általunk érintett közösségek és a környezet iránt, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy pozitív hatást gyakoroljunk rájuk.

FŐBB PIACAINK

Az HRT Spedition Kft. kiemelkedően széles körű szállítmányozási szolgáltatásokat nyújt Európa egész területén. Büszkék vagyunk arra, hogy stratégiai kapcsolatokat építettünk ki a legtöbb európai országban. Főbb piacaink Magyarország, Németország, Franciaország, Lengyelország, Olaszország, Spanyolország, Szlovákia és Románia. Ezek a piacok kiemelkedő fontossággal bírnak az üzleti tevékenységünkben. Megbízható partnerként szolgáltatunk a helyi és nemzetközi vállalatok számára.

HRT

CSR / TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

A HRT Spedition Kft. számára a társadalmi felelősségvállalás és a környezetvédelem elkötelezett célkitűzések, amelyeket mind a tulajdonosok, mind pedig a kollégák aktívan és felelősen gyakorolnak. Hiszünk abban, hogy az üzleti siker és a fenntarthatóság kéz a kézben járhat, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy példát mutassunk és pozitív változást hozzunk a világban, amelyben működünk. Célunk az, hogy hosszú távon fenntartható és környezetbarát módon működjünk, és ezzel példát mutassunk más vállalatok számára.

Azon fáradozunk, hogy inspiráló és nyugodt munkakörnyezetet teremtsünk, ahol a munkatársaink motiváltan és hatékonyan tudnak dolgozni. Támogatjuk a szakmai fejlődést és a személyes növekedést, és lehetőséget biztosítunk a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtésére. Az emberközpontú megközelítésünk arra ösztönzi a kollégáinkat, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak és lojálisak legyenek cégünk iránt.